Árfolyamok

Lépjen be demo felhasználóként, így kereskedési rendszereink segítségével nyomon követheti a 15 perccel késleltetett árfolyamokat, ügyfeleink előfizetőként pedig valós időben követhetik az árfolyamok alakulását, akár mobiltelefonon keresztül is a Mobil Broker felületen.

Előfizetőként választhat, hogy a legjobb vagy az öt illetve tíz legjobb vételi és eladási ajánlatot szeretné látni az ajánlati könyvekben (az előfizetési lehetőségek piaconként változóak). A valós idejű adatszolgáltatás díját a mindenkori kondíciós lista tartalmazza.

 

Amennyiben szeretné kipróbálni a Random Capital Zrt. adatszolgáltatását, az alábbi linkekre kattintva 15 perces késleltetett adatokkal követheti a Budapesti Értéktőzsde és számos más külföldi tőzsde kereskedését a Netboon webes felületen, illetve a Mobil Broker mobiltelefonos felületen.


Netboon felület
MobiltelefonrólAdatszolgáltatás - BÉT


Díjcsomagjainkat a Netboon kereskedési rendszerben a Személyes / Adatok módosítása menüpontban érheti el (Valós idejű adatszolgáltatási csomag). Az alábbi lehetőségek közül választhat:Magánszemélyeknek:


Díjcsomag11 ársáv, reggeli hírlevél, real time adatok 900 Ft
Díjcsomag5 5 ársáv, reggeli hírlevél, real time adatok 2.400 Ft
Díjcsomag10 10 ársáv, reggeli hírlevél, real time adatok, elemzések 3.500 Ft


Jogi személyek és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek részére:


Díjcsomag5 5 ársáv, reggeli hírlevél, real time adatok 20,4 € + 2.160 Ft
Díjcsomag10 10 ársáv, reggeli hírlevél, real time adatok, elemzések 30 € + 2.400 Ft


A Random Capital Zrt. hivatalos adatszolgáltatója az RND Solutions Zrt.