Technikai DayTrade

Használja ki a napon belüli áringadozásokat és kössön napon belül - akár 7x-es tőkeáttétellel!

Ismerje meg Technikai DayTrade szolgáltatásunkat, amely számos előnyt kínál ügyfeleinknek

  • Kereskedjen napon belül a legkedvezőbb díjakon a hazai és az amerikai tőzsdéken*
  • Profitáljon az árfolyamok napon belüli csökkenéséből is
  • Nyisson napon belüli TDT részvénypozíciót pénzegyenlege akár hétszereséért
  • Nyerjen a részvényárfolyamok napon belüli ármozgásával is
  • Használja meglévő értékpapírjait fedezetként új napon belüli TDT pozíció nyitása mögé (amerikai részvényeknél kizárólag pénzfedezet terhére nyitható TDT pozíció).

A daytrade röviden

Az aktívan kereskedő ügyfelek legkedveltebb kereskedési formája a daytrade (napon belüli) kereskedés, ami azt jelenti, hogy a megvásárolt értékpapírokat napon belül eladja az Ügyfél. Természetesen az adás-vétel naponta többször is megismételhető. A TDT lehetőséget biztosít arra, hogy bizonyos értékpapírokat először eladjon az Ügyfél (short ügylet) majd később visszavásárolja, arra spekulálva, hogy a magasabb eladási és az alacsonyabb visszavásárlási árfolyam különbségén hasznot realizálhat. Sőt, a TDT arra is lehetőséget biztosít, hogy bizonyos értékpapírokat tőkeáttétellel (az Ügyfél szabad eszközei értékének többszöröséért) kereskedhessen.

A napon belüli nyitott pozíciókat az ügyfél köteles a szabad szakasz zárását megelőző 10. percig lezárni. Amennyiben valamely okból eredően az Ügyfél ezt nem teljesíti, az Ügyfél megbízza a Társaságot azzal, hogy a Társaság saját belátása szerint az utolsó 10 percen belül bármikor, az aktuális árfolyamok értékének megítélésétől függetlenül, automatikusan zárja azt. Lásd részletesen: az Ügyfélszámla, értékpapírszámla vezetéséről és az ezekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokról szóló szerződés 3-as pontjában.

Amit fontos tudni

  • A fedezetként használható értékpapírok körét és a fedezeti értékeket Társaságunk kondíciós listája tartalmazza.
  • Minden kereskedési napon, az aktuális piaci körülményeket mérlegelve kerül meghatározásra, hogy mely értékpapírokra és mekkora tőkeáttétellel lehet TDT megbízást megadni. Az aktuális lista megtalálható a Netboon kereskedési rendszerben a Kereskedés/Kondíciók menüpont alatt.
  • Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a Technikai DayTrade ügyletek magas kockázatúak. Kérjük, olvassa el és ismerje meg a Kockázatfeltáró nyilatkozatot.

*A BÉT azonnali piacán szekciótag szolgáltatók 2016.01.01-én hatályos, weboldalukon elérhető kondíciós listák lakossági ügyfelekre vonatkozó alap díjtételei alapján.