DNS - Daytrade Nagybefektetői Szerződés

Offline ügyfeleink az adott hónapban fizetett jutalékukból visszatérítést kaphatnak, amennyiben a havi daytrade ügyleteiknek egyenlege negatív, maximum a fizetett jutalék 50%-áig.

A DNS szerződés megkötésével az általános feltételekhez képest lényegesen kedvezőbb, akár 0,1%-os jutalékfizetés lehetősége nyílik meg ügyfeleink számára.

A szerződés megkötésének és érvényességének egyetlen lényeges elvárása: a havi forgalomnak el kell érnie a minimum 200 M Ft-ot a Budapesti Értéktőzsde prompt piacán, de ebbe a napon túli ügyletek forgalmát is beleszámítjuk. További jelentős kedvezményt jelent ha az adott naptári hónapban megkötött összes - kizárólag daytrade jellegű - ügylet eredménye negatív, akkor ennek a Kondíció listában meghatározott mértékéig, de legfeljebb az adott naptári hónapban valamennyi ügyletkötés után fizetett prompt piaci jutalék feléig, a Random Capital Zrt. visszatérítést garantál.

A DNS szerződéshez kapcsolódó visszatérítés mértékét, valamint a kedvezőbb jutalékfizetés feltételét tartalmazó táblázatunkat megtalálja a kondíciós listában.