Kereskedési Felületeink

Cégünk azon dolgozik, hogy biztosítsa ügyfelei számára a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb kereskedést a tőkepiacokon. A Random Capital kereskedési rendszerei, a Randi, a Netboon és a Mobil broker gond nélkül kezelhető és megbízható rendszerek, melyek segítségével Ön is könnyedén kereskedhet.

Randi

A Randi egy számítógépre telepíthető szoftver, mellyel igényeinek megfelelően személyre szabhatja kereskedési felületét. Itt a hazai és külföldi termékekkel történő kereskedésen túl követhet kereskedési adatokat, olvashat híreket és elemzéseket, elérheti a számlájához tartozó információkat és fejlett grafikonrajzolóval követheti valós időben is az árfolyamok mozgásait.

A Randi kereskedési rendszer folyamatos fejlesztés alatt áll, a legfrissebb verziót itt töltheti le, a szoftver működéséről a Randi kézikönyvben tájékozódhat. A program funkcióival és beállításaival Demo módban tud megismerkedni, amihez a program letöltése és telepítése után fér hozzá.

Netboon

A Netboon cégünk böngésző alapú, letöltést nem igénylő internetes felülete, melyen keresztül bárhonnan könnyedén kereskedhet a BÉT-en, valamint a külföldi értéktőzsdéken. Ezen a felületen keresztül a kereskedés mellett híreket és elemzéseket olvashat, számlájáról tájékozódhat és követheti az árfolyamokat.

Amennyiben szeretne megismerkedni ezzel a kereskedési felülettel, de még nincs számlája, a DEMO módban kipróbálhatja!Mobil Broker

A Mobil Broker nevű ingyenes telefonos applikációval készülékével bárhonnan kereskedhet és elérheti az aktuális árfolyamokat valós időben is. Az alkalmazásban elérhető többek közt a Villámkötés funkció, ajánlati könyv, grafikonok és friss tőzsdei hírek is.

Az alkalmazás használható bármilyen érintőképernyővel és internetkapcsolattal rendelkező okostelefonnal Android, Windows Phone és iOS operációs rendszerekben.