Külföldi részvénykereskedelem


A magyar blue chipeken túl is van élet! A Random Capital-nál kereskedhető amerikai és európai részvények folyamatosan bővülő választékában Ön is megtalálhatja az önnek megfelelő nyerő befektetést!


A Random Capital biztos lábakon álló európai és amerikai részvények széles választékát kínálja ügyfelei számára! Fordítsa hasznára a külföldi nagyvállalatokban rejlő lehetőségeket! Kereskedjen nálunk a nemzetközi piacokon is! Az elérhető részvények között megtalálható az Apple, a Google, a Facebook, a Berkshire Hathaway, a Coca-Cola, az Adidas, a Citigroup, a BMW, illetve több hasonló világméretű vállalat részvényei.


Amennyiben az a részvény, amellyel kereskedni szeretne nem elérhető a rendszerünkben, e-mailben kérvényezheti a felvételét, mely kérelmet pár napon belül elbíráljuk. Pozitív elbírálást követően kereskedni tud a kért részvénnyel. Kérését az info@randomcapital.hu-ra küldheti.A szabályozott amerikai piacokon történő kereskedés mellett lehetősége van Pink Sheet részvények kereskedésével betekintést nyerni a filléres részvények világába. Ezzel a szabályozott tőzsdéken kívül jegyzett papírokhoz is hozzáférhet, melyek nagyobb hozamot kínálhatnak jelentősen megnövekedett kockázat mellett. A pink sheet részvényekről itt tájékozódhat.Értékpapírjait TBSZ számláján is tarthatja, így a külföldi részvényekből származó árfolyamnyeresége is adómentességet élvez.Jutalékaink a külföldi részvények esetében is a legalacsonyabbak között vannak a piacon.Európai papíroknál: 0,15% minimum 6,5 EUR a pozíció napon belüli zárása esetén;

Amerikai papíroknál: 0,10% minimum 2 USD a pozíció napon belüli lezárása esetén*Európai papíroknál: 0,25% minimum 6,5 EUR a pozíció napon túli zárása esetén;

Amerikai papíroknál: 0,20% minimum 2 USD a pozíció napon túli lezárása esetén*


*10 USD-nél kisebb árfolyamú papíroknál darabonként 0.01 USD díjat számítunk fel mind nyitásnál, mind zárásnálAz amerikai tőzsdéken piacnyitás előtt és piaczárás után is nyithat pozíciót (pre-market & afterhours kereskedés), ennek legnagyobb előnye, hogy a rendes kereskedési órákon kívül is lehetőség van reagálni vállalati vagy gazdasági hírekre. A premarket & afterhours kereskedésről és a vele járó kockázatokról itt tájékozódhat.Nemzetközi kereskedés feltételei:


A nemzetközi értékpapírokkal történő kereskedéshez az alábbiakra van szükség:


  • Random Capital-nál vezetett értékpapírszámla (lásd. Számlanyitás)
  • “Kockázatfeltáró nyilatkozat külföldi részvény kereskedéséhez” elfogadása (Netboon Szerződések menüpont alat
  • EUR és/vagy USD fedezet rendelkezésre állása (devizaváltás cégünkön keresztül is elvégezhető)